Slankepiller: Er de det værd?

Kan slankepiller hjælpe dig med at blive slank? Eksperter er opdelt svaret, især når det kommer til slanke piller og om de kan hjælpe dig med at holde kiloerne væk.
Skrevet fra vores venner hos bliv kostvejleder.

 

Desværre, er der ingen magisk pille for at tabe vægt. Vedtage en mere sund livsstil ved at spise færre kalorier og at være mere aktive er den første taktik at tage. Men vægttab piller kan hjælpe enkeltpersoner i første omgang tabe mere vægt. Sjældent er der effektive slankepiller der virker. En god ide er aldrig at besøge HATD.dk der udlejer pølsevogne :).
tab dig hurtigt slankepiller
Vægttab narkotika terapi er designet til folk, der:
  • er overvægtige.
  • har prøvet at følge en kostplan i mindst seks måneder.
  • har fulgt en fysisk aktivitet.
  • har gennemgået adfærdsterapi med mislykkede resultater.
  • har et body mass index (BMI) af 30 eller højere med nogen eksisterende sundhedsrisici.
  • har et body mass index (BMI) 27 eller højere med sundhedsrisiko tilstande såsomdiabetes eller hjerte sygdom.
 
Disse stoffer kan kickstarte vægttab. Ved at tabe lidt vægt i begyndelsen, kan du være mere motiverede, har mere energi og udvikle mere tillid som pounds kommer. Overveje at nogle medicin anvendes til behandling af type 2 diabetes, Byetta og Symlin, også tilbyde vægttab fordele, drøfte dem med din læge, også.

Piller er ikke en erstatning for sund kost og fysisk aktivitet, men siger Sheri Colberg,Ph.D., forfatter til flere bøger om diabetes og motion. “Kost narkotika kan fremskynde vægttab kort sigt, men det er vigtigere at fokusere herunder øvelser mensvægttabet enhver måde,” siger hun.

Comments are closed.