Sådan børster du tænder på den helt rigtige måde

Artiklen er skerevet af den lokale tandlæge i Maribo.
Mange mennesker er overrasket over at erfare, at i år, de har faktisk børste deres tænder den forkerte vej. Se videoennedenfor er du børste som Natalie Portman i dette klip? Hvis , risikerer du stripping emalje fra tænderne og forårsagerpermanent skadeTro det eller ej, kan tandbørste børster skade dine tænder. Lære at børste dine tænder den rigtige måde og du vil beskytte dem i årene fremover.
tandlæge nykøbing f

http://tandlægenykøbingf.dk/nakskov/

Den forkerte måde at børste

Hvis du som de fleste mennesker, du tager din tandbørste og bruge en back-og-tilbage bevægelse, svarende til savningfrem og tilbage, indtil du føler dine tænder er rene og glatte.

Og mig selv inkluderet, det altid føles som de hurtigere og hårdere du børste, jo hurtigere kan du ud af huset og arbejdet eller i skolen.

Men virkeligheden er, at du skrubbe væk værdifulde tandemaljen, når du børste denne måde. Denne savning motion ermeget slibende til dine tænder og tandkød, og vil alder dine tænder for tidligt.

Ved hjælp af denne metode af børstning, risikerer du også i stripping emalje fra dine tænder. Dette vil gøre dem følsomme over for varme og kolde meget hurtigere derefter de normalt ville være anderledes.

Denne metode er ikke kun skadeligt for at emalje, det også gør rent effektivt. Da børster bevæger sig frem og tilbage, devæsentlige hoppe fra én tand til den næste, mangler mellemrum mellem tænderne.

Disse rum skal holdes rene for at undgå huller i tænderne og gum sygdom. Når børstning med en savning bevægelse,finder ingen af børster vej til rum i mellem dine tænder til at fjerne plak og andre små partikler af mad. Du mangler helemålet med børstning når du bruger denne metode.

 

Hvordan til at børste dine tænder den rigtige måde

Korrekt tandbørstning teknik er virkelig nemt. Det er let, at du ikke kan føle som om du er rengøring dine tænder til atbegynde med, men det er okay. Giv det tid det er ikke let at genlære børstning når du har brugt en metode hele dit liv.Prøv at sætte tandbørsten i din ikke-dominerende hånd til at hjælpe genlære vane. Skifte over til denne simple metode viltage nogle at vænne sig til, men resultaterne vil tale for sig selv.
Til at begynde med placerer tandbørste tænderne og vrikke det frem og tilbage en lille smule, og sørg for børsterdækker hver tand og arbejde sig rundt i siderne af tanden. Hvad du forsøger at gøre er tillade børster af tandbørste til atfinde deres vej ind i mellemrummene mellem tænderne. Dette vil sikre, at alle i madrester og plak er fjernet under hverbørstning.
Når du er færdig en række tænder som beskrevet ovenfor, flytte din tandbørste over til det næste sæt af tænder oggentage den samme proces. Jiggle penslen, blidt at sikre børster arbejde i mellem tænderne. Derefter videre til det næstesæt af tænder og videre indtil du har dækket din hele munden. Dette er den korrekte måde at børste dine tænder oggøre detdenne måde vil give mærkbare resultater, næste gang du besøger din tandlæge.

Comments are closed.