Tips til at finde den bedste topkapning

De fleste husejere vil hellere beholde træer end at fjerne dem, men faktum er, at træer er levende organismer og på et tidspunkt vil dø, og at fjerne eller topkappe er nødvendigt. De fleste firmaer er udstyret med det rigtige udstyr så de professionelt kan udføre topkapning i Nordsjælland, topkapning KBH, topkapning Roskilde.

Når du skal have fælde eller topkappet et træ er der flere faktorer du skal overveje:

Er træet i nærheden af højspændingsledninger?

Er træets placeringen kompliceret?

Er træet faldet på en bygning eller et køretøj?

Hvor stor er træet?

Når et firma kommer til at give dig en skøn, vil de tage disse faktorer i betragtning. Hvis et træ er et usikkert sted, kræves mere dygtighed af træ service selskabet. De kan også nødt til at bringe i særligt udstyr som en spand lastbil, Minilæssere eller kran.

Drag ikke forhastede ind i en beslutning, bare fordi du er lovet en rabat hvis du underskriver en aftale nu. Være sikker på du forstår, hvad arbejde der skal gøres og hvad det koster

Betal når du er tilfreds: Når du har valgt et firma du føler dig tryg med, er den vigtigste regel at følge at aldrig betale for en træ fjernelse eller et topkapnings projekt af enhver art indtil du er 100% tilfreds med arbejdet. Der er utallige tilfælde af boligejerne betaler firmaer før de begynder på projektet for så aldrig at høre fra virksomheden igen. Det er generelt ikke en god idé at betale fuldt, indtil arbejdet er afsluttet.

Spørg om de ansattes baggrunde. Du ønsker et firma, som ansætter medarbejdere med mange års erfaring.

Her er et eksempel på hvordan det kan gøres:

Comments are closed.